Direct contact? +31 (0)78 - 692 1992

Met één druk op de knop....

... de verlichting schakelen?
... de zonneschermen laten zakken?
... bezoekers toegang verlenen en registreren?
... storingen signaleren en melden?
... calamiteiten signaleren en alarmeren?

Niets is ondenkbaar. Dankzij de centrale bedieningspanelen van EBT zijn alle toepassingen te integreren en onderling te combineren. De aanwezige technische kennis bij ons team van engineers en het vakmanschap van onze monteurs maken het centrale bedieningspaneel een lust voor het oog. Het enige wat u nog moet doen, is het de plaats geven die het verdient.

EBT biedt een totaaloplossing voor élke vorm van bedienen binnen de elektrotechnische markt. De combinatie van elektrotechniek met grafische vormgeving zorgt voor een juist totaalbeeld inclusief fraaie uitstraling.  

De opmars van het digitale tijdperk vraagt de nodige ontwikkelingen. Dat realiseren wij ons terdege. Daarom kunnen we het vertrouwde bedienpaneel ook vervangen door touchscreen, tablet of PC.

Met Qbus Building Intelligence kunnen we voor u comfort, bedieningsgemak, energiebesparing en een hoge mate van flexibiliteit combineren. Omdat wij met Qbus spreken van configureren in plaats van programmeren blijft u, als installateur, baas over uw eigen installatie.

Wilt u meer weten over onze centrale bedieningspanelen?

Neem contact op

EBT - Bedienen & Signaleren
EBTKelvinring 16
2952BG Alblasserdam
078-6921992

Volg je ons al?