Direct contact? +31 (0)78 - 692 1992

Goed overleg

De maatschappij verandert in sneltreinvaart. Organisaties spelen daarop in door te blijven ontwikkelen en de technische kennis te vergroten. Installaties moeten steeds meer kunnen. Dat vraagt om goed overleg. De elektrotechnische markt verandert.  Vaak vanuit tijdsefficiency en flexibiliteit maar zeker ook omdat deze techniek het toestaat om gemakkelijk allerlei installaties te koppelen.

Ook EBT gaat met haar tijd mee. De combinatie tussen elektrotechniek en digitale techniek wordt meer en meer gemaakt. Afhankelijk van uw specifieke wensen informeren wij u graag over de mogelijkheden.

Afhankelijk van het product wat u wenst af te nemen, krijgt u een aanbieding. Of maakt u liever gebruik van onze volop aanwezige kennis? In dat geval wilt u wellicht meer dan alleen aanbieding, maar wilt u ook ontzorgt worden gedurende het gehele proces. Vanaf het begin tot aan een goed werkend product bij u op locatie. Ook daaraan kunnen wij voldoen. Dat bespaart u tijd, met de zekerheid van een product dat volledig voldoet aan uw wensen.

Het totale proces loopt van offerte aanvraag, via ontwerp en tekenen naar productie. programmeren en testen. U als klant bepaalt waar u in het proces instapt.

Neem contact op

EBT - Bedienen & Signaleren
EBTKelvinring 16
2952BG Alblasserdam
078-6921992

Volg je ons al?