Direct contact? +31 (0)78 - 692 1992

In de CLOUD...

Datacenterdienstverlener Interxion bouwt een nieuw datacenter in Schiphol-Rijk, naast de bestaande faciliteiten. Het datacenter krijgt een vloeroppervlak van 7300 vierkante meter en beschikt over een vermogen van 13 megawatt. Interxion heeft 34 datacenters in 11 Europese landen. De nieuwbouw wordt opgeleverd in 6 fasen.

Cofely West-Nederland verzorgt de complete elektrotechnische installatie van het nieuwe datacenter. Voor de leverancier van alle brandmeldpanelen was de keuze snel gemaakt dankzij de goede ervaringen met het digitale brandmeldpaneel van EBT. Fase 1 en 2 zijn inmiddels opgeleverd, aan fase 3 tot en met 6 wordt momenteel hard gewerkt.

Door de grootte van de locatie is gekozen voor een digitaal brandmeldpaneel bij de hoofdingang, het punt waar de brandweer binnenkomt. Reguliere brandmeldpanelen bevinden zich op alle logische locaties binnen het datacenter. Omdat nu al bekend is dat er 4 uitbreidingen komen, is de keuze voor een digitaal brandmeldpaneel van EBT zeer logisch. Dit paneel is eenvoudig aan te passen naar de nieuwe situatie en behoudt zijn waarde.

EBT – Bedienen & Signaleren

Bediening eenvoudig maken met Qbus

Voor Heijmans Utiliteit heeft EBT de opdracht gekregen om een "conventioneel" bedienpaneel te maken in combinatie met de flexibiliteit van Qbus componenten. Deze combinatie zorgt voor hoge flexibiliteit, nagenoeg geen bekabeling en dus veel besparing op manuren.

Het paneel zal worden gebruikt voor de centrale bloedbank van het LUMC, het Leids Universitair Medisch Centrum.

Dankzij de Qbus modules wordt bediening van verlichting voor de gangen en de verschillende prikposten eenvoudig en gebruiksvriendelijk. Het paneel krijgt een fraaie uitstraling die past binnen de sfeer van het LUMC.

EBT – Bedienen & Signaleren

EBT ook voor het aanpassen van bestaande panelen

Ook voor het aanpassen van uw panelen op locatie bent u bij EBT Panel Project Service BV aan het juiste adres. Voor het Waterschap Hollandse Delta hebben wij bij het Slibverwerkingsbedrijf Sluisjesdijk het bestaande paneel aangepast.

Het aanpassen van een paneel kan via het vervangen van de frontplaat, het vervangen van de gewijzigde mozaïek blokken bij een Subklew paneel of via het plaatsen van een zogenaamde postzegel (een klein gedeelte van het front waar de aanpassing op wordt geprint) die op het bestaande paneel wordt bevestigd.

Zeker bij projecten die onderhevig zijn aan veranderingen (bij verbouwing, uitbreiding of interne verschuivingen) is een digitaal paneel een uitkomst. Een kleine aanpassing in de lay-out is al wat nodig is om volledig up to date te blijven.  

Voor dit project is gekozen voor een geheel nieuw paneel inclusief logo's in kleur. Het paneel is door EBT ontworpen, getekend en ter plekke geplaatst in samenwerking en in goed overleg met onze klant.

EBT - Bedienen & Signaleren

EBT ook medisch verantwoord bezig

Het Rijnland Ziekenhuis, met vestigingen in Alphen aan den Rijn en Leiderdorp, is een bekende bij Unica Installatietechniek. Regelmatig wordt de vraag gesteld voor het plaatsen van OK-panelen.

Bedienpanelen verwerkt in een behuizing van materiaal wat zeer hygiënisch is en dus zeer geschikt voor gebruik in operatiekamers. Unica levert de platen, EBT monteert de componenten en maakt van het geheel een bedienpaneel.

Het resultaat? Bediengemak in een hygiënisch medisch jasje.

EBT - Bedienen & Signaleren

Van Dorp Installaties en EBT actief voor ROC

Voor het ROC Mondriaan in Den Haag was Van Dorp Installaties op zoek naar een leverancier van bedienpanelen. Door een jarenlange samenwerking was de keuze snel gemaakt.

EBT ontving via Van Dorp Installaties opdracht voor 2 opbouw bedienpanelen. Het gebruikte materiaal is fotografisch aluminium, en sparingen zijn gemaakt voor overwerktimers.

EBT - Bedienen & Signaleren

Aangenaam wonen met een Qbus installatie

In opdracht van Scheer & Foppen Installatietechniek mochten wij onze kennis van domotica en bediening combineren in een Qbus installatie voor een woning.  Op basis van de wensen en behoeften van de bewoners is er een plan gemaakt om in combinatie met EQOmmand een ultiem wooncomfort te creëren.

De vertaalslag naar de meest geschikte dim- en relaismodules is door onze productspecialist gemaakt, de gebruikte schakelaars zijn bepaald door de bewoners.  De Qbus installatie is eenvoudig te bedienen dankzij het inbouw touchscreen.

Na de installatie van alle componenten wordt het geheel geprogrammeerd en opgeleverd door EBT. Een resultaat waar we trots op kunnen zijn.

EBT – Bedienen & Signaleren

KLPD Driebergen bediend met paneel van EBT

De KLPD in Driebergen, het Korps Landelijke Politiediensten, wilde een inbouw bedienpaneel. De installateur, Croon Elektrotechniek uit Utrecht, wist als geen ander bij wie zij deze opdracht in goede handen achter liet.

Het paneel werd voorzien van een afsluitbare deur, mét een slagvast zichtvenster. EBT monteerde het paneel dat werd voorzien van signaalarmatuur, schakelaars en overwerktimer.

EBT - Bedienen & Signaleren
EBTKelvinring 16
2952BG Alblasserdam
078-6921992

Volg je ons al?